About HiYoga

HiYoga er yogastudio som vil sette en ny standard! Vakre yogastudio, de beste instruktørene og yoga for deg.

Alle kan gjøre yoga hos oss og du kan gjøre forskjellige typer yoga hos oss. Yoga som gjør deg sterk. Yoga som gjør deg fokusert. Yoga i varm sal. Yoga som roer deg ned. Yoga som er på alle nivåer, for deg som er nybegynner og for deg som er erfaren. Og du vet hva du får og går til på de forskjellige timene. Noen av yogaretningene du vil finne hos oss er Vinyasa Flow, Ashtanga Vinyasa Yoga, JivaMukti Yoga, Restorative Yoga, Yin Yoga og Yoga for Gravide.

Om du er nybegynner eller har praktisert lenge. Vi har timer og tilrettelegger slik at det blir bra for akkurat deg. Hos oss så er det ikke «klasseskiller» innen yoga. Om du ønsker å komme 1 gang i uken, annenhver uke, hver dag; det er opp til deg, og vil skal ta imot deg med et smil hver gang! Vi vil at du skal trives hos oss også utenfor yogasalen.

Du kan være helt sikker på at alle våre instruktører er sertifiserte yogainstruktører. Vi vet at din opplevelse er helt avhengig av at instruktøren er der for deg. Vi vil derfor ta godt vare på deg og på instruktørene. Du skal være sikker på at du får gode instruksjoner, både i gruppetimer, privattimer og i våre studio. Alle som jobber hos HiYoga er yogainstruktører, også de du møter i resepsjonen. Det er fordi du skal være sikker på at det alltid er noen du kan spørre om råd, diskuterer med og få kvalifiserte tips fra til din yogapraksis.

Keep a sense of humor! It`s only yoga.David Swenson

Vi tar faglige kvalifikasjoner på alvor – men det er lov å ha det gøy! Det er lov å le! Det er lov  å smile! Det er lov  å bli glad når du klarer noe du har øvet på lenge!

HiYoga – part of Health Fitness Nordic