Lifestyle Yoga Yoga Travel

Yoga på nydelige Sri Lanka

Er i Sri Lanka, nærmere bestemt Gurubebila, en liten landsby på sørkysten av landet, her underviser jeg yoga i det fri.

Yogaklassene finner sted i bakgården til et lite hotell/gjestehus, rett ved en surfebølge kalt coconuts break. Man kan høre lyden fra bølgene, palmene og fuglene under yogaklassene – det var uvant til å begynne med men så har det bare blitt mer og mer beroligende og romantisk.

Vi tillater oss å hvile fullstendig i lydene fra naturen og på kveldene åpner vi øynene etter shavasana og observerer stjernene. De fleste her surfer og kommer til yoga for å mykne opp kroppen og finne fokus, andre er på en ren spirituell reise, noen er på ferie og har aldri prøvd yoga før – flere har hatt sitt første møte med yoga og drar hjem nyforelsket.

Når jeg ikke underviser gjør jeg min egen praksis, deltar i det sjarmerende landsbylivet, spiser nydelig lokal vegetarmat, svømmer, surfer små bølger eller leser bok i en hengekøye. En av de beste tingene med å reise er at jeg blir mer bevisst det livet jeg har valgt å leve hjemme.

Ved å oppleve de store kontrastene det er fra Norge til Sri Lanka, blir min egen levemåte tydeliggjort. Det er lett å forelske seg i det enkle livet og de gjennomgode menneskene her nede, samtidig som takknemligheten for det jeg har hjemme i Norge blir ekstra stor.

Nyter virkelig magiske dager samtidig som jeg savner menneskene hjemme og timene mine på HiYoga.

Varm klem fra sør, M.

You Might Also Like